Вижте нашите промоцииВижте нашите промоции

Копирен център Сириус

Професионални копирни услуги, принтиране и сканиране (черно бяло и цветно) на различни стандартни, нестандартни и широкоформатни размери - А4, А3, А2, A1, А0, сгъване на чертежи, подвързване, ламиниране, изработка на визитки и рекламни материали, обработка на текст. Търговия с канцеларски и офис материали, ученически пособия, детски стоки, играчки и сувенири.

За нас

   Първият обект на „СИРИУС” – копирни центрове / книжарници е открит през 2000г. Смело можем да кажем, че през годините сме си създали добро име сред нашите клиенти. В работата си гарантираме високо качество, бързо изпълнение и конкурентни цени. Прецизността и професионализмът със сигурност са наш приоритет. Много е важна за нас и модернизацията на техниката, с която разполагаме, за постигане на оптимални резултати.

   Усилията ни да бъдем по-близо до нашите клиенти и партньори, вече е реализирана благодарение на ремодернизирането на сайта ни www.siriusvt.com. А като професионалисти в областта на широкоформатните копирни услуги и печат, можем да ви предложим богата гама от възможности и краен продукт.

 

И УЛЕСНЕНИЕ!

Транспортната такса е за сметка на получателя.

ЗА ВАШЕ УДОБСТВО И УЛЕСНЕНИЕ!

Документи за печат в цифров вид могат да ни бъдат изпратени по ел.поща: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , а които са на хартиен или друг носител чрез куриер, и след това върнати също чрез куриер. 
Транспортната такса е за сметка на получателя.

Копирни услуги

Копирни услугиКопиране на А4, А3, А0,
Принтиране, Сканиране, Подвързване, Ламиниране,
Широкоформатни услуги

Още Копирни Услуги ...

Широкоформатни услуги

Широкоформатни услугиШирокоформатно сканиране
Широкоформатно принтиране
Широкоформатно копиране


Още Широкоформатни услуги ...

Книжарница

Книжарници СириусКанцеларски материали, Детски стоки, Играчки, Консумативи, Ученически пособия, Опаковъчни материали, Подаръци и Сувенири

Още за Книжарници Сириус ...

Free business joomla templates